Dat zijn wij, de twee drijfveren achter milk & more. Sofie is een boerendochter in hart en nieren, met een bachelor diploma agro- en biotechnologie specialisatie rundvee op zak probeert ze de theorie in de praktijk om te zetten. Sander is al van kinds af gepassioneerd door de landbouw en verdiepte zich tijdens zijn studies bio-ingenieur nog meer in de rundveehouderij.


Het is vanuit de liefde voor elkaar, de koeien en al het lekkers wat deze voortbrengen, dat wij begonnen zijn met het maken van zuivelproducten.Deze verkopen wij, naast verse melk, in onze hoevewinkel op de boerderij.

Sofie en Sander

Op de boerderij gelegen in Poiel te Geel worden dagelijks een 100-tal koeien gemolken. Daarnaast is er ook jongvee aanwezig. Deze worden allemaal geselecteerd met het oog op de toekomst. Hierbij zijn duurzaamheid en gezondheid van sterk belang.


Op de akkers worden mais, gras en graan geteeld als voeder voor de dieren. Het stro van het graan wordt in de stroboxen gebruikt zodat de koeien proper liggen. Daarnaast worden er ook aardappelen geteeld.


Het zijn deze aardappelen en de melk van de koeien die aangeboden worden in de automaten op de boerderij.


Iedereen is bij ons welkom en wij staan jullie graag bij met een woordje uitleg.

De boerderij

Laatste nieuws


Volg jij graag de gebeurtenissen op de boerderij en van onze dames?

Neem zeker eens een kijkje op onze social media (facebook/instagram).


LIKE, VOLG en DEEL !